Vi hjælper dig med at finde din vej gennem branding, kreativitet, tendenser og kommunikation

Hos Toothless Tiger designer og implementerer vi en masse forskellige typer af strategi, både online og offline. Hvis du vil vide mere om vores palette af idéer og platforme så se mere her.  Det er vigtigt for os at strategien er skræddersyet til vores kunder, og den passer til ressourcerne de har, til brandingen.

For os er det som at skabe et skattekort, hoppe på et piratskip og navigere vores vej til guldet.

Men når det kommer til denne type arbejde er strategien kun 20 % af hvad vi laver, de resterende 80% gemmer vi til det der virker tæller: eksekveringen og de ting der skal designes og produceres for at strategien får den ønske effekt på dit brand.

En strategi ser vi som en kontinuerlig process, en plan der bliver gennemtænkt igen og igen, re-evalueret og konstant udviklet sammen med de nye tendenser derude, så din virksomhed kan navigere mod og efter de nyeste trends (og måske endda starte jeres egen trend – som firstmovers indenfor et felt).

Vores mål er altid at få dit brand til at eksistere i samtalen, når to personer taler sammen om et emne der er indenfor dit felt. At dit brand er noget af det første folk kommer i tanke om i din branche. Fordi du står ud og du gør ting anerledes og du er til stede de steder hvor markedet er – ligegyldigt om det er på 1 eller flere platforme, eller de er offline eller digitale.

Er det det ? jeps..

Her er hvad nogen af vores kunder siger:

Hvorfor Legeakademiet syntes vi rockede deres brand strategi og eksekvering

Hvorfor Koblo ikke fortrød at de hyrede os til at lave deres strategi

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? kontakt os på wewillrockyou@toothlesstiger.com eller på +45 29727515