Business Unusual

Vi skal lige have en ting på plads først. Vi arbejder med en slags mennesker, dem vi kalder for business rockers. Jeps vi taler til lige netop jer:

De nysgerrige ildsjæle. Dem der tror på magten i kreativitet istedet for magten i penge. Idealisterne der vil tale højt og crowdsurfe mens de gør det. Action-kvinder og man som spytter et projekt ud fra A-Z på 5 sekunder. Dem af jer de vil have jeres forretning til ikke at være en del af mængden, ikke som et poleret og påtaget nice-to-have, men fordi i ved, dybt nede, at differentiering ikke er et nice-to-have mere, men et spørgsmål om overlevelse.

Er du en af de personer ? Så læs videre (resten af jer ville nok have bedre af at finde et middelmådigt medie, digitalt eller reklame bureau).

Men… hej igen! Hvad laver vi hos Toothless Tiger? Vi får din virksomhed tæt på hjertet hos andre ved at gøre nogen ting som vi elsker: kreativitet, historier og branding. Vi faciliterer det vi kalder “storyliving” ved at fortælle og målrette din historie og brand digitalt, på sociale medier, i apps, gennem strategiske relationer, events, champagne og cupcakes – nævn en ting også kan vi finde en måde at bruge den til at fortælle din historie. Hvis du stadigvæk ikke er helt klar på, hvad vi laver så har vi lavet en illustration til jer der skærer det ud i pap:

hvad vi laver hos Toothless Tiger

For at bryde det endnu mere ned – så er her en liste over vores forskellige produkter og services: