Hvem er vi?

Vi er et digitalt branding bureau der har specialiseret os i konceptudvikling, sociale medier og web trendspotting. Det sælger vi som strategier, handlingsplaner, rådgivning, workshops, foredrag, community management, produktion af indhold og websites.

Vil du høre det elevatorpitch-style ? :

Vi får din virksomhed tæt på hjertet hos andre ved at gøre nogen ting som vi elsker: kreativitet, historier og branding.

Det er hvad vi laver.

Vi tror på at de digitale værktøjer vi bruger idag, vil forandre brands til en bedre fremtid, med mere substans i brandingen og med flere klejner på bundlinjen. Det er derfor vores undertitel er “Business Unusual”.

Vi er et lille bureau, men vi løfter alle slags opgaver. Vi er nemlig også eksperter i at have verdens bedste netværk, med nogen af de mest kompetente digitale mennesker i verden til de kundeopgaver vi laver. Mennesker der er parate til at springe i et tigerkostume og gå igang.

Hvorfor eksisterer vi ?

Fordi i har brug for os! – selvfølgelig. – Det har i haft i snart 10 år.  Vi tror det er fordi de gamle økonomiske modeller forsvinder og bliver erstattet af en ny forretningskultur med åbenhed og deling. Vi vil ikke bare have at vores kunder “er på” det digitale, nej de skal trives og de skal gøre det godt der. Det digitale for os er ikke bare et “produkt” som der bliver efterspurgt af kunderne, og derfor skal vi udbyde det. Vi lever og ånder det selv.

Ser du, vi tror på, at i disse dage kan du ikke være en virksomhed der trives, uden at se dine omgivelser dybt i øjnene. Du kan ikke være en virksomhed det går godt for, uden at have modet til at møde dine omgivelser hvor de er (hvilket ikke er på dit kontor). Du kan ikke være cool og have viral effekt omkring dig,  hvis folk ikke tror på dit brand og din mission. Du kan ikke ignorere hvad dine omgivelser de har at sige, hvordan de opfører sig og hvad de engagerer sig selv i.